Pregària i reflexió del matí

Bon dia!

Comencem el dia en el nom del pare, del fill, i de l'Esperit Sant.

Amén.

diumenge, 13 d’octubre del 2024

I3 / I4 / I5 - DILLUNS, 14 D’OCTUBRE (RELIGIÓ)

                                                                            PREGÀRIA


https://lh3.googleusercontent.com/xPdeb4xNBvyaA7rQJzaEolSWoJcVLGDeO7u2yAhjs83_RYLV7dJ5QJ8qpXOCkxoaxJfXBQ4F8RH0-I4lE4QhyfiupnAncgTfP2XrCC2_L4GO2X2wE_KLAIMZeWXaGA


(Ben asseguts i relaxats , fem dues respiracions fondes i tanquem els ulls.  Ens acompanya una música suau que ens ajuda a sentir-nos ben acollits i còmodes… Escoltem a la mestra dient:)  


BON DIA JESÚS! BON DIA MARIA!

US ESTIMEM MOLT!

VOLEM SER BONS. AJUDEU-NOS VOSALTRES.

GRÀCIES PER LA VIDA!

GRÀCIES PELS NOSTRES PARES!

GRÀCIES PELS AMICS! I GRÀCIES PELS GERMANETS!

JESÚS, ET DEMANEM PER LA PAU DEL MÓN, PELS MALALTS I PELS NENS/ES POBRES.



REFLEXIÓ I3 / I4 / I5


Aquesta setmana tenim doble celebració:


Per un costat, aquesta setmana ens preparem per ser SOLIDARIS, és a dir, volem ser molt generosos amb els altres que necessiten la nostra ajuda, així que compartirem una mica allò que tinguem! Avui pregarem pel DOMUND i explicarem als nens/es la importància d’ajudar els altres (recordem que ens emportarem el sobre del DOMUND a casa i el retornarem a la mestra durant aquesta setmana i dilluns següent).

SEREM MOLT GENEROSOS AMB ELS QUI HO NECESSITEN MÉS!!





Per un altre costat, demà, dia 15 d’octubre, serà  la festa de SANTA TERESA DE JESÚS. 

Nosaltres ho volem celebrar i volem conèixer una mica més a Teresa de Jesús. Per saber qui era, podem observar amb atenció la presentació o bé el “pòster de Santa Teresa de Jesús” (cal descarregar-lo per veure’l bé):


Presentació:

https://maredeucarmetarragona.sharepoint.com/:p:/s/PastoralCoordinaci/EWAMWo42hx9NqhU0x_IM9jsBbFR50Z4BNID2zDAOUH1fCw?e=0tqRq9



Pòster:


https://drive.google.com/file/d/0BxkIWjzaBOdCVWE3UFJCLURjYUE/view?usp=sharing



DINÀMICA I3 / I4 / I5:


Després de veure la presentació i/o el pòster de Santa Teresa de Jesús, preparem una quartilla per classe, amb el nom de la classe i alguna dedicatòria escrita dins.


REFLEXIÓ (2) I3 / I4 / I5

Parlem de la Campanya solidària DOMUND -ajudem a qui ajuda els més necessitats, els missioners- . Aquest any: “ELS MISSIONERS SÓN ELS TESTIMONIS DE JESÚS, persones que van tan lluny com sigui per ajudar els qui ho necessiten i fer content a Jesús”


-Expliquem un exemple de missionera: (era atleta a Gran Canària i ara és missionera a Manila. És la Mapi!). En fem quatre pinzellades i observem amb atenció la fotografia.


http://webcatolicodejavier.org/MariaDelPinoRodriguezRivera.html


I per acabar, l’Himne del DOMUND 2022

https://www.youtube.com/watch?v=AC8rPIuveR4





Avui des de l’escola ens emportarem un sobre molt important cap a casa. Aquest sobre serà per posar-hi dins uns diners i si voleu també un missatge, per aquells nens i nenes que necessiten més ajuda, arreu del món! (durant les 2 setmanes vinents el retornarem emplenat a la mestra).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada